Het maken van illustraties in opdracht voor particulieren en bedrijven is waar mijn passie ligt. Deze illustraties kunnen variëren van een vrolijke kleurplaat, een verhelderende infographic, een set heldere iconen, een exclusief schilderij, tot aan een complete muurschildering. Ik lever illustratief en grafisch maatwerk van huisstijl tot interieur en ga graag met jouw wensen aan de slag.

Ga je binnenkort verhuizen? Dan kan ik jou tijdens deze drukke en chaotische tijd vol keuzestress, adviseren en helpen aan illustratief maatwerk geheel afgestemd op jouw smaak en woonwensen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Na het behalen van mijn Bachelor of Arts aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag, heb ik in de functie van art director en grafisch ontwerper gewerkt voor mooie A-merken. Ik heb gewerkt aan online- en offline media-uitingen voor klanten als KLM, Wehkamp, Vodafone, ING en Kwantum. Als grafisch concept designer op het hoofdkantoor van V&D heb ik naast mijn werkzaamheden als grafisch ontwerper, ook mijn skills als ruimtelijk ontwerper kunnen toepassen.

Mijn veelzijdige kennis en jarenlange ervaring binnen het ontwerpvak deel ik, in mijn huidige functie als docent vormgeving, met veel plezier op de creatieve opleidingen Ruimtelijke- en Mediavormgeving van het Horizon College in Hoorn.

jeska bakker